Εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού & κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2016

οι καθηγητες μας

Την Κυριακή 07 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η μεγάλη εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού των Φροντιστηρίων μας.

Η εκδήλωση έγινε στο Δημαρχείο Χολαργού-Παπάγου, στο αμφιθέατρο "Μίκης Θεοδωράκης".

Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, υποχρεώνοντας τους υπεύθυνους της αίθουσας να ανοίξουν και τον εξώστη ώστε να καθήσουν περισσότερα άτομα.

Για τέσσερις και πλέον ώρες, ο εισηγητής, κος Σπύρος Μιχαλούλης, διευθυντής της "Orientum-Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας" κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των μαθητών μας και των γονιών τους, που κατέκλυσαν την αίθουσα και απάντησε στις πάρα πολλές ερωτήσεις τους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια παρουσίαση για θέματα οδικής συμπεριφοράς και ασφάλειας που έκανε ο, γνωστός σε όλους, Ιαβέρης.

Αμέσως μετά το διάλειμα, ο διευθυντής των Φροντιστηρίων μας, κος Φάνης Κοφινάς έκοψε την πίτα μας και η διεύθυνση σπουδών μοίρασε τα δώρα στους τυχερούς μαθητές μας.

Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά που κατέδειξε για μια ακόμη φορά την αγάπη των μαθητών της Αγ.Παρασκευής και του Γαλατσίου στα Φροντιστήριά μας που φέτος, γιορτάζουν ένα τέταρτο του αιώνα λειτουργίας τους!