Η πρότασή μας

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Υποδομή συμμετέχει στο ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό σύστημα "Χαμογέλα στα Πρότυπα"  το οποίο προετοιμάζει μαθητές για εισαγωγή στα Πρότυπα Σχολεία, αλλά και για τις εξετάσεις που διενεργούν τα Ιδιωτικά Σχολεία για χορήγηση υποτροφιών.

Η διαδικασία εισαγωγής μαθητών στα Πρότυπα Σχολεία περιλαμβάνει εξετάσεις στα μαθήματα της Κατανόησης Κειμένου και Μαθηματικών.

Η Εκπαιδευτική Ομάδα της Υποδομής, με όπλο την πολυετή εμπειρία της, απόλυτα εξειδικευμένη, αποτελεί εγγύηση για την άρτια προετοιμασία των μαθητών.

Η ολοκληρωμένη εκπαιδευτική  πρόταση "Χαμογέλα στα Πρότυπα" περιλαμβάνει:

  • Ολιγομελή Τμήματα Προετοιμασίας
  • Πρωτότυπα Βιβλία
  • Προσομοιώσεις

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Υποδομή με την ολοκληρωμένη εκπαιδευτική πρόταση "Χαμογέλα στα Πρότυπα" προετοιμάζει και τους μαθητές, οι οποίοι στοχεύουν στην απόκτηση Υποτροφιών από Ιδιωτικά Σχολεία.

Οι μαθητές που επιθυμούν να διεκδικήσουν υποτροφίες για κάποιο Ιδιωτικό Σχολείο παρακολουθούν το ίδιο πρόγραμμα με αυτούς που προετοιμάζονται για τα Πρότυπα Σχολεία. Άλλωστε οι εξετάσεις των Ιδιωτικών Σχολείων προηγούνται χρονικά από αυτές για τα Πρότυπα. Έτσι ο μαθητής που προετοιμάζεται για τα Πρότυπα Γυμνάσια και Λύκεια, μπορεί να συμμετέχει στις εξετάσεις όποιων Ιδιωτικών Σχολείων επιθυμεί.

Επικοινωνείστε με τη γραμματεία μας και κλείστε ραντεβού με τη Διεύθυνση Σπουδών του Φροντιστηρίου μας, ώστε να ενημερωθείτε αναλυτικά.