Νέες διαδικτυακές υπηρεσίες από την ιστοσελίδα μας

Στα Φροντιστήρια Υποδομή, από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας, φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για όλες τις εξελίξεις της εκπαίδευσης ώστε να σας παρέχουμε έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση.

Από το ξεκίνημα της διαδρομής μας στα εκπαιδευτικά δρώμενα του Γαλατσίου και της Αγ.Παρασκευής ενσωματώνουμε, πρώτοι από όλους, στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα όλες τις νέες τεχνολογίες, οι οποίες μας επιτρέπουν να προσφέρουμε, σε εσάς και στα παιδιά σας, ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Στα πλαίσια αυτής της διαρκούς προσπάθειας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι προχωρήσαμε σε μια ακόμη αναβάθμιση της ιστοσελίδας μας. Ενσωματώσαμε σε αυτή τη σύγχρονη διαδικτυακή πλατφόρμα edu4schools.

Οι γονείς και οι μαθητές των Φροντιστηρίων μας μπορούν πλέον να έχουν τον δικό τους διαδικτυακό χώρο για να ανατρέχουν σε ότι τους αφορά καθώς και να επικοινωνούν με τη διοίκηση του εκπαιδευτηρίου, την γραμματεία και τους εκπαιδευτικούς άμεσα & γρήγορα.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, εκτός της άμεσης επαφής,  μέσω μηνυμάτων στην ίδια την πλατφόρμα όπου κάθε γονιός και κηδεμόνας έχει το δικό του χώρο με τα δικά του διαπιστευτήρια.

Μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω e-mail ή sms για διάφορες συναντήσεις ή άλλες εκδηλώσεις του εκπαιδευτηρίου μας.

Αξιοποιήστε το μοναδικό σύστημα αυτόματων ειδοποιήσεων του edu4Schools.

Επιπλέον, με τη συγκεκριμένη πλατφόρμα, γονείς και μαθητές μπορούν να ενημερώνονται για τα σχόλια που αφορούν τον μαθητή, για τις αξιολογήσεις του, για τις εργασίες που του έχουν ανατεθεί, για τις βαθμολογίες και τις απουσίες του αλλά και για τα καθήκοντά του για το επόμενο μάθημα.